1930 'dan bugüne deden toruna uzanan fırıncılık hayatımızda Resul Dayı, hiç değişmeyen bir lezzet.

Sadece taş fırın yetmez, bu yüzden ekşi maya usulünden hiç ayrılmadık.

Geleneksel Resul Dayı ekmeğinin lezzetini, kokusunu ve çıtırlığını bugüne kadar korumaya çalıştık.

Baston, Yuvarlak, Tava, Baget, Tost, Hamburger, Sandviç ve Trabzon Ekmeği çeşitlerimizle bugün de katkısız ve doğal ekmek üretebilmenin onurunu taşıyoruz.

Güvenle tüketebileceğiniz günlük ürünlerimiz yalnız kendi tezgahımıza özel imal edilmektedir. Standart şartlarda sürekli kalite sağlanmaktadır.

Özellikle sıra dışı kuru pasta ürünlerimizle ve şaşırtan fiyatlarımızla kaliteyi ucuza sunmaya çalışıyoruz.

 

 

   

 
   
 


Copyright © 2007 Morgüller   |        Ana Sayfa       Hakkımızda         Ürünler          Sizden Gelen          Resimlerle       İletişim